Beste wasmiddel voor fijne was

Het is zeer belangrijk om een goed wasmiddel te hebben voor fijne was. Fijne was is namelijk erg kwetsbaar en breekbaar. Meestal gaat fijne was over wol of zijde wasmiddel. Als je meer op zoek bent naar echt specifiek wol of zijde wasmiddel bekijk dan zeker deze lijstjes:

Als je gewoon je fijne was wilt doen lees dan vooral verder. Ook zullen we onderaan deze pagina wat extra tips geven, zodat je zeker weet dat je het beste doet voor je fijne was.


Beste wasmiddel voor fijne was: Dit is onze top 5

Na vele uren wasmiddel te bestuderen, heb ik een top 5 lijstje gemaakt met de beste wasmiddel voor fijne was. Hieronder vind je onze top 5 van dit moment. Als je vragen hebt kun je die stellen in de reacties.

Dit zijn de 5 beste wasmiddelen voor fijne was van 2021:


1. Robijn Wol & Fijn Vloeibaar Wasmiddel

Robijn Wol & Fijn is een wasmiddel die speciaal is geproduceerd voor de fijne en wollen was. Het grote verschil met normale wasmiddel is dat hier fijnwasbeschermers in het wasmiddel zit. Overigens kun je dit wasmiddel ook gebruiken voor de handwas. Lees voor gebruik wel altijd goed het wasetiket van je kleding! Weet je nu niet precies wat de tekens betekenen? Bekijk dan hier ons artikel waar we alle wasetiket symbolen uitleggen.

Als je echt op zoek bent naar een goed wasmiddel voor je fijne was die alles goed schoonmaakt, dan zou ik zeker Robijn Wol & Fijne kopen.


2. Persil Sensitive Gel Vloeibaar Wasmiddel

Persil is onze nummer 2. Na het wassen met deze wasmiddel ruikt je kleding weer lekker schoon. Ook is persil Sensitive geschikt als baby wasmiddel of voor mensen met allergieën.

Heb je een gevoelige huid maar wil je toch je fijne was kunnen wassen? Dan raad ik dit wasmiddel zeker aan.


3. Ecover Wol & Fijnwasmiddel

Ecover staat bekend om zijn milieu vriendelijker wasmiddel. Dat is bij deze wasmiddel voor de fijne was ook niet te min. Het wasmiddel bestaat uit natuurlijke producten en is 100% biologisch afbreekbaar. Na het wassen met deze wasmiddel ruikt je was weer heerlijk naar bloemetjes.

Als je geeft om de natuur dan is dit een van de betere wasmiddelen voor de fijne was


4. Robijn Fleur & Fijn Waspoeder

Veel mensen hebben toch liever waspoeder in plaats van vloeibaar wasmiddel. Maar het is vrij lastig om hier goed wasmiddel voor te vinden. Robijn heeft hier een oplossing voor, Robijn Fleur & Fijn! Ook helpt dit wasmiddel tegen het beschermen van de vezels in je kleding

Heb je liever waspoeder als wasmiddel voor fijne was? Kijk dan eens naar Robijn Fleur & Fijn.


5. Dettol Perfecte Hygiëne Wasmiddel Voor Fijne Was

Op nummer 5 hebben we Dettol wasmiddel. Dettol wasmiddel voor fijne was kun je gemakkelijk op 30 graden wassen. Hij staat niet voor niets in onze top 5! Natuurlijk verzacht het ook je kleding en verwijdert vieze geuren. Maar je kleding word dan ook echt heerlijk fris.


Wat is fijne was?

Met fijne was word was bedoeld van kwetsbare stoffen. Zoals wol en zijde, maar ook polyester, viscose en dunne katoen.

Welk wasmiddel voor fijne was?

Robijn Wol & fijn is de beste wasmiddel om te gebruiken voor de fijne was. Deze wasmiddel is speciaal gemaakt voor de zijde was en staat dan ook op nummer 1 van onze top 5.

Welk wasprogramma gebruiken voor fijne was?

Wolwas mag alleen gewast worden met het wolwasprogramma. De overige stoffen kun je het beste in de fijne wasprogramma doen. Het wolwasprogramma draait niet rond en dat doet het fijne wasprogramma wel

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven