Beste eco wasmiddel

Ik heb een lijstje gemaakt over het beste eco wasmiddel, beste hypoallergeen wasmiddel en beste parfumvrije wasmiddel van 2024. Dus houd jij echt van de natuur en het milieu? Wij in ieder geval wel. Dit is echt een belangrijk lijstje voor iedereen. Misschien ben je hier wel gekomen omdat je een allergie hebt voor bepaalde stoffen in een wasmiddel. Dan kun je de hypoallergeen wasmiddel goed gebruiken. Elk wasmiddel die je vind in deze top 5 heeft al deze criteria. Elke eco, hypoallergeen en parfumvrije wasmiddel die wij hebben uitgekozen is beter voor de natuur en milieu. Lees maar gauw verder.


1. Seventh Generation Eco Wasmiddel

Op nummer 1 eco wasmiddel staat de Seventh generation eco. Het is bijna voor 100% plantaardig (97%). Dat is echt een top score voor eco vloeibaar wasmiddel. Dus misschien kan ik je ervan overtuigen waarom je dit wasmiddel moet gebruiken. Allereerst maakt het super goed je kleding schoon, zelfs hardnekkige vlekken. Het is ook nog eens zonder geur of kleurstoffen. Wel ruikt het super lekker. Niet alleen maakt het schoon maar zelfs de fles is 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar! Dit vonden wij wel echt het beste eco, hypoallergeen en parfumvrije wasmiddel. Laat ons weten in de reacties of je er mee eens bent.


2. Wasnoten / zeepnoten eco wasmiddel

Heb jij al eens van wasnoten gehoord? Ze schijnen heel goed te helpen voor de was. Wij hebben de wasnoten onderzocht en gekeken of het een goed alternatief is voor het wasmiddel. Al met al zijn zeepnoten heel milieuvriendelijk. Maar de vraag of de wasnoten een goed alternatief zijn voor het wasmiddel? Wij denken van niet. Ze halen namelijk geen vet uit de kleding en soms laat het op witte kledingstukken bruine sporen achter. Wel kun je het goed gebruiken voor handdoeken of beddengoed. Want wasnoten zijn natuurlijk wel het meest ecologisch, en stiekem ook wel leuk om met zeepnoten te wassen. Ook laten ze geen chemische geur achter zoals gewone wasmiddelen, dus een lekker/leuke parfumvrije wasmiddel is het wel šŸ˜‰


3. Neutral Kleur Parfumvrije wasmiddel

Neutral is in de jaren 70 opgericht en heeft zich gefocust op parfumvrije, hypoallergeen wasmiddel. Dit wasmiddel heeft milieuvriendelijke en huidvriendelijke ingrediĆ«nten. Wat je wellicht zoekt in een wasmiddel. Heb je snel last van allergieĆ«n dan is dit product ideaal voor jou. 100% parfumvrije, 100% hypoallergeen, 100% geschikt voor mensen met snel geĆÆrriteerde huid. Verder maakt neutral natuurlijk je kleding goed schoon en fris, vooral je kleuren kleding.


4. Eco-egg Wasbol Wasmiddel

Dit is een leuke! De eco egg vervangt de normale wasmiddel / waspoeder. Waarom zul je je afvragen? Nou je kunt er 210x mee wassen en dat is dus ongeveer ā‚¬0.10 per wasbeurt, super goedkoop dus! Het maakt je kleding zelfs even schoon als normale wasmiddelen. Dit komt door de mineraal parels in het ei die zijn hartstikke eco vriendelijke, en maken je kleding dus schoon. Dit is een relatief nieuwe soort wasmiddel, maar ik zie het gebeuren dat dit het wasmiddel vervangt. Hieronder vind je een link naar dit product.


5. Frosch Eco Wasmiddel Aloe Vera

Ken je die lekkere geur van aloe vera? Dan heb ik goed nieuws voor je, er is namelijk een wasmiddel gemaakt van aloe vera. Aloe vera ruikt niet alleen super lekker, maar is ook 100% eco, hypoallergeen en een parfumvrije wasmiddel. Als je je kleding draagt en wast met dit wasmiddel, wordt je kleding niet alleen weer super mooi, maar er komt zelfs een echte beschermlaag tussen je huid en het kledingstuk. Dit komt allemaal omdat het een natuurlijk product is. Houd je ook zo van aloe vera? Dan raad ik je dit zeker aan.


Dit was de top 5 beste eco, hypoallergeen en parfumvrije wasmiddel van 2024. Ik hoop dat je hebt gevonden wat je zocht. Hieronder zal ik nog wat vragen beantwoorden waar mensen mee zitten. Succes met je was doen!

Hypoallergeen wasmiddel baby

Is er speciaal wasmiddel voor een baby? Ja die is er. Baby’s hebben een gevoelige huid waardoor een hypoallergeen wasmiddel veel beter is voor een baby. Wil je nou meer weten over het beste wasmiddel voor een baby? Lees dan hier ons artikel.

Wasmiddel milieu

Wasmiddel is over het algemeen schadelijk voor het milieu. Dit komt door de mini plasticjes die het achterlaat in de wasmachine of door stoffen die er is zitten. Gelukkig zijn er goede milieuvriendelijke wasmiddelen namelijk “eco wasmiddel” In onze top 5 zijn ze allemaal ecologisch. Dus ik zeg kies er maar een uit en strijd mee voor het milieu.


Veel succes met de was doen!

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven