Beste goedkope wasmiddel

Dus jij bent op zoek naar het beste goedkope wasmiddel? Wasmiddel hoe komt het zo duur? In principe is het een vloeibaar mengsel van: zeep, een lekker geurtje erbij en meestal nog wat toevoegingen om de was extra schoon te krijgen. Je bent op deze pagina gekomen omdat je benieuwd bent naar onze bevindingen over goedkoop wasmiddel. Je hebt wellicht minder te besteden en/of wilt hier niet veel geld aan uitgeven. Wie houd overigens niet van goedkoop 😉 Laten we kijken naar het beste en goedkoopste wasmiddel van 2024.


1. AH Puur waspoeder wit

Dit is het beste en goedkoopste wasmiddel die is getest. AH puur waspoeder is speciaal gemaakt voor de witte was. Het is ontwikkeld om huidirritaties te voorkomen. Omdat het speciaal is gemaakt om huidirritaties te voorkomen heeft het dus 0% parfum en 0% kleurstoffen. Ook is het Ecologisch ondersteund met certificering. Maar het allerbelangrijkste is de prijs. Je kun deze topper online kopen voor 3.99 en het is goed voor 23 wasbeurten.


2. Fleuril Care & Repair goedkope Wasmiddel

Dit is de eerste wasmiddel die niet alleen schoonmaakt maar ook nog eens je vezels repareert. Het biedt een oplossing voor versleten kleding omdat het pluizen tot wel 86% vermindert. Dankzij Fleuril zal je kleding langer als nieuw eruit zien. Na het wassen heb je een lekkere frisse geur in je kleding. Nu denk je dit zal wel duur zijn maar dat is niet waar. Je kunt er 46 wasbeurten mee doen voor maar € 8.39


3. Omo Color Goedkope Waspoeder

Omo kleur heeft een bijzonder goeie waskracht. Dit komt omdat er versterkers voor de waskracht zijn toegevoegd. Het is zelfs mogelijk om op 30 Graden je was te doen. Ook pakt het alle moeilijke vlekken met gemak. Vlekken zoals olie, bloed gras en ijs verdwijnen als de zon. Het is te gebruiken voor alle textielsoorten, behalve zijde en wol. Omo is geschikt voor 14 wasbeurten en hier betaal je € 3.99 voor.


4. Persil goedkope Wasmiddel power gel

Albert Heijn staat nog een keer in onze top 5 met Persil. Persil beschikt over een deep clean technologie die tot diep in de vezels komt. Ook Persil is een echte vijand voor vlekken. Zelfs de meest hardnekkigste vlekken zijn niet veilig voor deze goedkope wasmiddel. Persil zorgt voor een langdurige frisheid van je kleding. En het is goed voor 20 wasbeurten voor maar € 7.99 bij het online kopen.


5. Color Reus Gel Goedkope Wasmiddel

Zoals de naam Color reus al zegt, is het speciaal gemaakt voor de witte was. Color reus staat om zijn waskracht, prijs en kwaliteit. Dankzij de super waskracht van color reus wasmiddel heb je geen last meer van hardnekkige vlekken. Ook hoef je niet vaak meer wasmiddel bij te kopen want het is goed voor 50 wasbeurten. Dit kost € 10.49, dus wij zeggen (spreuk van reus) Wast een berg kost een beetje.


Hopelijk heb je wat aan onze lijstje en je portemonnee ook! We horen graag van jou welke je budget favoriete is. Nu je toch op onze website bent neem ook eens een kijkje naar het beste wasmiddel van 2024. Dat kun je hier doen

Goedkoop wasmiddel online kopen

Tegenwoordig maakt het niet zoveel meer uit waar je wasmiddel koopt. We hebben linkjes bij onze top 5 gezet zodat jij Goedkoop online wasmiddel kan kopen. Dus heb je nou geen zin om speciaal wasmiddel te gaan halen net als velen van ons. Koop het dan gewoon lekker online zonder extra moeite. Vaak is het zelfs al de volgende dag in huis, hoe chill is dat!

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven