Wasmiddel zonder parfum

In dit artikel gaan we het hebben over wasmiddel zonder parfum. En wat is nou eigenlijk de beste wasmiddel zonder parfum? Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Wasmiddel zonder parfum is een stuk beter voor je huid dan met parfum. Wasmiddel met parfum kan voor veel mensen huidirritaties veroorzaken. Maar gelukkig zijn er veel alternatieve die wasmiddel bieden zonder parfum.

In dit artikel gaan we kijken naar welk wasmiddel zonder parfum je het beste kunt kopen. Dit zijn de beste wasmiddelen zonder parfum van 2024:


1. Neutral Kleur Parfumvrij Wasmiddel

Natuurlijk staat Neutral op nummer 1. Neutral is een van de beste parfumvrije wasmiddelen die er bestaan. Dat is ook niet zo gek als je kijkt naar hoe gespecialiseerd ze hier in zijn. Buiten dat het geen parfum bevat, heeft het ook geen kleurstoffen. Maar goed. Laten we even kijken naar hoe goed het allemaal schoonmaakt. Volgens reviews van verschillende website maakt Neutral echt super goed schoon en laat het elke vlek verdwijnen. Er zit wel een nadeel aan Neutral volgens sommige recente. En dat is dat er geen geur aanzit! Maarja… Het blijft een wasmiddel zonder parfum. Mocht je dit toch erg belangrijk vinden, kijk dan zeker even naar onze nummer 2.

Als je echt op zoek bent naar een wasmiddel die je gekleurde kleding mooi laat stralen zonder parfum. Dan is Neutral Kleur zeker de beste optie die je moet proberen!

Meer informatie over Neutral Kleur Parfumvrije wasmiddel


2. Persil Sensitive Wasmiddel Zonder Parfum

Op nummer 2 hebben wij Persil staan. Dit is ook een merk die je ongetwijfeld kent. Deze wasmiddel is speciaal ontworpen voor baby’s en voor mensen die allergisch zijn voor normale wasmiddel. Ideaal dus als je een gevoelige huid hebt. Aan deze wasmiddel zonder parfum zit wel een geurtje… Ze hebben er namelijk wat Amandelolie in gedaan waardoor het toch een licht amandel geur heeft. Ik vind dit persoonlijk een erg slimme manier om toch een frisse geur aan je kleding te voegen. Het belangrijkste aan wasmiddel zonder parfum is natuurlijk dat, het ook goed je kleding schoon maakt. We hebben gekeken naar een aantal mensen die dit product hebben getest. Zij vinden dat Persil boven hun verwachting goed was.

Wil je wasmiddel die parfumvrij is maar toch nog een lekker geurtje heeft? Dan is Persil perfect voor jou. Laat je trouwens niet afschrikken door het plaatje van een baby. Het wasmiddel is namelijk zeker niet alleen geschikt voor baby’s!

Meer informatie over Persil Sensitive Wasmiddel zonder parfum


3. Seventh Generations Color Orange Wasmiddel Zonder Parfum

Seventh Generations Color Orange is echt een wasmiddel die veel meer bekendheid zou moeten verdienen, als dat het momenteel heeft. Het is namelijk echt een van de beste duurzame wasmiddelen van dit moment. Helaas kent nog niet iedereen deze wasmiddel. Seventh Generations is namelijk gemaakt van 97% plantaardige producten! Nu zul je misschien wel denken… Oké leuk en aardig dat het wasmiddel gemaakt is van 97% plantaardige producten, maar de fles dan? Nou de fles is ook gemaakt van gerecycled plastic. Het is een erg krachtige wasmiddel zonder parfum, die zelfs tomatensaus vlekken uit je kleding krijgt. Ze claimen zelfs dat het wasmiddel op elke temperatuur gewassen kan worden. Dit zijn we natuurlijk even gaan onderzoeken. Wat blijkt is dat het zelfs werkt op een lage temperatuur!

Dit is een wasmiddel zonder parfum die je zeker een kans moet geven, zeker als je de wereld lief hebt. Het wasmiddel heeft ook een frisse oranjebloesem geur, gemaakt van planten. Dus zonder parfum.


4. Neutral 0% Wit Parfumvrij Waspoeder

Dit is de eerste waspoeder zonder parfum van dit lijstje. Zoals al eerder aangegeven is Neutral helemaal gespecialiseerd in parfumvrije wasmiddel. Het is dus ook geen wonder dat ze vaker in onze Top 5 voorbij komen. Deze waspoeder is speciaal geschikt voor de witte was. We hebben gekeken naar iemand die deze wasmiddel heeft getest. Normaal gesproken heeft ze namelijk altijd last van bultjes en gevoelige huid na het wassen. Maar ze beweert dat ze hier geen last van had na het wassen met Neutral 0% Wit Parfumvrij Waspoeder. Ook zegt ze dat haar was weer helemaal mooi schoon werd en zelfs fris ruikt! We weten niet zo goed hoe het kan dat het fris ruikt, want er zit geen geur of parfum in. Misschien dat schoon ook al van zich zelf ruikt?

Dit wasmiddel is Dermatologisch getest & goedgekeurd. Het is dan ook echt de perfecte wasmiddel voor als je je witte was wilt doen zonder parfum.


5. Wasnoten zonder parfum – Zeepnoten

We hebben natuurlijk ook gekeken naar wat de goedkoopste optie is voor het wassen van je kleding zonder parfum. Daar kwam vrij verrassend wasnoten uit, met andere woorden zeepnoten. Momenteel betaal je hiermee namelijk, maar € 0,06 per wasbeurt. Laten we dat even vergelijken met normaal wasmiddel. Voor normaal wasmiddel betaal je ongeveer € 0,20 tot € 0,30 per wasbeurt. Dit is dus een best groot verschil. Het is een prima alternatief voor normaal wasmiddel. Voor de gewone was dan… Wasnoten zijn helaas niet zo effectief als andere wasmiddelen op het gebiedt van echt vlekken verwijderen.

Wasnoten zijn gemakkelijk in gebruik. Stop een paar in het meegeleverde waszakje. Knoop het goed dicht en je kunt zo de was doen. Als je op zoek bent naar een leuk en goedkoop alternatief, dan zijn wasnoten prima om te proberen. Het belangrijkste misschien is dat dit wasmiddel is zonder parfum!


Ben je er nog steeds niet uit welke parfumvrije wasmiddel je moet kopen? Kom erachter door middel van onze quiz. We stellen je een paar vragen en hier komt de beste wasmiddel voor jou uit. Doe hier het wasmiddel quiz van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven