Ariel 3in1 pods original voor welke was is het?

Voor welke was is de Ariel 3in1 pods nou geschikt? Dit is een vraag die ik erg vaak krijg. Daarom heb ik contact gezocht met Ariel zelf om deze vraag aan hun te stellen. Ik heb hier een (hopelijk) mooi artikel van gemaakt die jullie hier kunnen lezen. Laten we eerst een kijken naar wat Ariel3in1 pods nou eigenlijk is.


Wat is Ariel 3in1 pods original?

Waarschijnlijk weet je al wat Ariel 3in1 pods is, maar toch wil ik het even gezegd hebben. Ariel 3in1 pods is een wascapsule die gemakkelijk te gebruiken is om de was te doen. Je gooit de wascapsule in de wasmachine en de pods doet de rest. Maar voor welke was kun je dit nou eigenlijk allemaal gebruiken? En waarvoor staat die 3 in 1?


Voor welke was gebruik je Ariel 3in1 pods original?

Nou daar zijn we dan. Ariel 3in1 is echt een wonder wasmiddel. Je kunt het namelijk gebruiken voor zowel de witte was als de gekleurde was (bonte was). Ariel pods original is meer bestemd voor de witte was, maar je kunt het ook gebruiken voor de gekleurde was. In Ariel Original, Alpine en de Fresh Sensations +Active zit namelijk optisch bleekmiddel. Als je echt een wasmiddel wilt van Ariel voor de gekleurde was, dan kun je het beste Ariel pods Kleur & Style gebruiken. Daar zit namelijk geen optisch bleekmiddel in.

Optische bleekmiddel is trouwens niet een bleekmiddel. Het zorgt er namelijk niet voor dat je gekleurde was ineens gebleekt wordt. Het absorbeert UV licht van de zon, waardoor wit witter lijkt door het toevoegen van de Brigtheners. Als je echt de zwarte was wilt doen, dan kun je het beste Ariel vloeibaar gebruiken.

Alle varianten van de Pods zullen je was schoonmaken, zowel de gekleurde was als de witte was. Ze geven je was ook een beschermende laag, daardoor is het vuil makkelijker te verwijderen uit de was. De Pods zien er daarom ook hetzelfde uit alleen de ingrediënten kunnen per Pod verschillen.

Ik zal hieronder even een tabelletje maken zodat je het nog begrijpt. Dit is welke was je kunt draaien met Ariel:

  • + = Het is erg geschikt
  • – = Je kunt het gebruiken
  • # = Het is niet bedoelt om hier mee te wassen.
Welke was soort?OriginalAlpineFresh Sensations +ActiveVloeibaarKleur & Style
Zwarte was####
Gekleurde was+
Witte was+++

Waar voor staat die “3in1”?

Staat 3in1 dan ook voor welke was je met Ariel 3in1 pods kunt draaien? Nee. 3In1 staat weer voor net wat anders. Het heeft namelijk niet te maken met welke was je hiermee kunt doen maar wat het doet. Dit is namelijk waarvoor die 3in1 staat.

  1. Wast schoon
  2. Verwijderd vlekken
  3. Laat stralen

Wat ons betreft klinkt 3in1 dus meer als een marketing truckje. Maarja… Het wast wel inderdaad schoon, verwijderd vlekken en laat stralen. Zoals elk wasmiddel eigenlijk zou moeten doen.


Waar kan ik Ariel 3in1 pods original goedkoop halen?

Nu je weet welke was je kunt draaien met Ariel 3in1 pods wil je het natuurlijk direct halen. Wij raden je aan om eens op Bol.com te kijken naar Ariel. Hier vind je namelijk vaak voordeel pakketen die best goedkoop zijn. Ik zal hieronder een knop maken voor een goedkope voordeel pakket. Je kunt trouwens op onze website ook kijken naar wanneer de prijs van Ariel 3in1 pods orinial het goedkoopst was. Op onze site kun je ook een prijsmelder maken zodat je nooit meer de korting mist. Dat kun je hier doen.


Ik hoop dat ik hiermee jullie vragen heb kunnen beantwoorden. Mocht je nog meer vragen of opmerkingen hebben over wasmiddelen laat het dan vooral achter in de reacties hieronder. Ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden.


Bekijk ook: De beste waspods van 2021

1 reactie op “Ariel 3in1 pods original voor welke was is het?”

  1. Ik ben blij met dit artikel! Er is me veel duidelijk geworden. Maar toch vreemd dat hebt niet zo duidelijk op de verpakking staat.
    Dank je wel voor het delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top