Beste wasmiddel witte was

Op zoek naar de beste wasmiddel voor de witte was? Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten witte wasmiddelen. Het kan dus best lastig zijn om de beste te vinden. Dus wat is nou de beste wasmiddel voor de witte was? Om die vraag te kunnen beantwoorden hebben we gekeken naar verschillende testen en reviews, zo kunnen we jou de beste optie geven. Dit zijn de 5 beste wasmiddelen voor de witte was van 2024


1. Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit Wasmiddel

Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit Wasmiddel

Dit product van Robijn is goed voor 84 wasbeurten. In deze wasmiddel voor de witte was zit een speciale formule die CareSerum bevat. CareSerum zorgt ervoor dat je lievelingskleding mooi blijven. Het zorgt er namelijk voor dat je kleding in vorm en een mooie kleur wit behoudt. Wat mooi is moet natuurlijk mooi blijven. Het wasmiddel heeft overigens ook nog eens een lekkere geur. Robijn heeft dit middeltje extra geconcentreerd, dus dat is beter voor het milieu.


2. Neutral 0% Wit Parfumvrij Waspoeder wasmiddel witte was

Neutral 0% Wit Parfumvrij Waspoeder wasmiddel witte was

Zoals je weet heeft poeder een goed effect op witte was. Lees hier: vloeibare wasmiddel of poeder. Deze witte wasmiddel is speciaal gemaakt tegen geĆÆrriteerde huid. Neutral zorgt goed voor je huid en voor je was. Er zit 0% parfum en 0% kleurstof in het is dan ook dermatologisch getest en goedgekeurd. Laat geen vlek meer over op je kleding en zorgt ervoor dat je kleding langer stralend wit blijft. Neutral is goed voor 45 wasbeurten.

Neutral staat bij ons ook op nummer 1 van de beste waspoeders van dit moment. Het is dus zeker de moeite waard om deze waspoeder eens te proberen.


3. Witte Reus Duo-Caps wasmiddel

Witte Reus Duo-Caps wasmiddel

Houd jij van eenvoud? Dan is witte reus wellicht een goede keus voor jou. Je hoeft namelijk maar 1 waspod in je wasmachine te stoppen. Zo heb je altijd de juiste dosering wat goed is voor je kleding. Na aanraking met water lost de capsule zich op zodat jij stralend witte was krijgt. Witte reus staat bekend om zijn waskracht, en is dus zeer geschikt voor grondige was. Ben jij nou benieuwd naar de waspods? Bekijk dan hier het artikel.


4. Neutral 0% Parfumvrije Wasmiddel Witte was

Neutral 0% Parfumvrije Wasmiddel Witte was

Dit is alweer een product van Neutral. Neutral doet het goed met de witte was. Ook dit product werkt weer heel goed voor je huid en kleding. Dus dit is meer een keuze voor jou… beide wasmiddelen werken zeer goed. Het enige verschil is dat deze vloeibaar is en de andere van poeder.


5. Omo Wit Vloeibaar witte was wasmiddel

Omo Wit Vloeibaar witte was wasmiddel

Omo wasmiddel is een specialist met korte wasprogramma’s. Je kunt met gemak 80 wasjes draaien met Omo wit. Omdat omo wasversterkers in het wasmiddel heeft zitten wast het jouw was super krachtig! Het verwijdert moeilijke vlekken zoals bloed, olie, etc etc met gemak. Veel mensen hebben dit product ook al getest en ze zijn zeer positief. Neem dus maar een kijkje als je wilt.


Deze wasmiddelen kwamen bij ons als de beste uit de test. Maar we hebben nog veel meer tips voor je! Zo kun jij altijd als de beste de witte was doen. Ben jij er klaar voor? Lees dan maar snel verder voor nog wittere was šŸ˜‰


Witte was wassen

Als je witte was wilt wassen is het om te beginnen belangrijk om je was te sorteren. Leg al je witte kleding stukken of handdoeken, lakens en andere witte stoffen in je wasmachine. Gebruik dan de juiste wasmiddel die geschikt is voor je witte was. Vaak zit er in wasmiddel die gemaakt is voor de witte was een bleekmiddel zodat je kleding mooi wit blijft.


Witte was verkleurd

Helaas heeft de witte was een risico om te verkleuren. Hoe krijg ik mijn verkleurde kleding nou weer wit zul jij je misschien afvragen. Ik heb hiervoor een paar tips.

  1. Probeer je kleding eens te wassen met het sap van een verse citroen
  2. Gebruik eens voor het wassen biotex wasversterker. Laat daarna je kleding lekker uitwaaien en in de zon drogen.
  3. En als laatste tip. Doe eens een zakje bakpoeder zoals bakingsoda in je waspoeder, om je kleren weer te bleken. Baking soda is echt een wondermiddel voor veel dingen.

Chloor moet je niet gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat je stof beschadigd raakt en uiteindelijk verkleurt het hier juist weer door.Baking soda


Witte was graden

Op hoeveel graden moet ik nou de witte was draaien? Dat is iets wat veel mensen zich nog steeds afvragen, wat logisch is met zoveel verschillende wassoorten. Witte was kun je zowel met de wasmachine als met de hand wassen op een temperatuur tussen de 30 tot 60 graden met de bovenstaande wasmiddelen. Kijk wel eerst in het etiket van je kleding.


Hopelijk heb ik je wat kennis kunnen bijbrengen over de witte was. Mocht je meer artikelen willen lezen, klik dan hieronder op een wasmiddel artikel.

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven