Wasmiddel voor zijde

Op zoek naar wasmiddel voor zijde? Bij het wassen van zijde moet je extra opletten. Zijde kan snel beschadigt raken, daarom is het belangrijk om een goed wasmiddel te hebben. Gebruik nooit maar dan ook nooit harde wasmiddelen met bleek als je je zijde gaat wassen. In deze top 5 vind je alleen maar wasmiddelen die geschikt zijn voor het wassen van zijde.


Beste wasmiddel voor zijde: Dit is onze top 5

In onze top 5 vind je alleen maar wasmiddelen die geschikt zijn voor zijde, en die dus geen bleekmiddelen of alkaline-houdend spul gebruiken. Let hier zeker op mocht je beslissen om toch ergens anders te kopen! Naar veel onderzoek gedaan te hebben binnen wasmiddelen is dit onze top 5 geworden.

Dit zijn de 5 beste wasmiddelen voor zijde van 2024:


1. Robijn Wol & Fijn Vloeibaar Wasmiddel

Zowel is ons lijstje van beste wasmiddel voor fijne was en wollen was staat Robijn Wol & Fijn wasmiddel op nummer 1. Dat is niet zomaar. Het is namelijk echt een goed wasmiddel voor zijde was. Dit wasmiddel van robijn is zacht voor fijne stoffen, waaronder dus zijde. Het is ook speciaal ontwikkelt om zijde was mee te doen.

Je kunt deze wasmiddel voor zijde gebruiken als handwasmiddel, maar ook zeker als machinewasmiddel.


2. Ecover Zijde Wasmiddel

Op nummer 2 hebben we Ecover staan. Ecover is een zachte wasmiddel, waardoor je er zeker van bent dat je kleding niet stuk raakt. Met normale wasmiddel is dit wel het geval. Dat het een zacht wasmiddel is wilt niet zeggen dat hij niet goed alle vlekken eruit haalt. Hier is Ecover namelijk ook erg goed in! Ecover is ook de meest milieu vriendelijk wasmiddel in dit lijstje van de beste wasmiddelen voor zijde.


3. Robijn Fleur & Fijn Waspoeder

Het kan zo zijn dat je liever waspoeder hebt om je zijde was mee te doen. In dat geval is er Robijn Fleur & Fijn wasmiddel speciaal voor de zijde was. Het beschermt je zijde was. En werkt ook tegen pluizen in je kleding. Na het wassen heb je een lekker bloemerig geur. Ook is het zeer geschikt als handwasmiddel.


4. Ecover Delicate Zijde Wasmiddel

Ook op nummer 4 hebben we een wasmiddel van Ecover staan. Deze is echt speciaal bedoelt als handwasmiddel voor je zijde was. Doe dit dus niet in je wasmachine. Op andere websites vind je ook erg veel positieve reacties over Ecover. Het is dus zeker het overwegen waard.


5. Dettol Perfecte Hygiëne Wasmiddel Voor Zijde

Dettol beschermt de vezels in je zijde kleding. Het is een perfect wasmiddel voor de zijde was, die natuurlijk alles heerlijk schoon wast. Hier scoort dit wasmiddel erg hoog in. We kunnen nog lang doorpraten over Dettol, maar het feit blijft dat dit gewoon een goed wasmiddel is voor de zijde was.


Welk wasmiddel moet ik gebruiken voor de zijde was?

In onze top 5 staat Robijn Wol & Fijn Vloeibaar Wasmiddel op nummer 1. Het is een wasmiddel zonder bleekmiddel en het beschadigt je zijde was niet. Wat erg belangrijk is!

Op welk wasprogramma kan ik zijde het beste wassen?

Kijk altijd eerst in je wasetiket! Zijde was kan het beste gewassen worden op het fijne wasprogramma of het wolwasprogramma. Het fijne wasprogramma draait volledig rond maar het wolwasprogramma doet dit niet. Echt breekbare spullen kun je dus het beste wassen op het wolwasprogramma.

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven