Beste waspods

Wat zijn nou de beste waspods / wascapsules? Wat zijn het nou eigenlijk? En waarom is het een trend? Dat zijn de vragen die we vandaag gaan behandelen. Waspods / wascapsules worden steeds vaker gebruikt. Daarom vonden wij het interessant om er een stukje over te schrijven. In dit artikel krijg je alle vragen op je antwoord. Laten we beginnen met de beste waspods van 2024.


1. Ariel 3in1 Waspods Kleur & Stijl

Ariel 3in1 Pods Kleur & Stijl reinigt uitzonderlijk goed met zo’n kleine capsule. Wij stonden ervan te kijken. Wat altijd een plus punt is van waspods is dat je ze niet hoeft te doseren. Gooi gewoon 1 capsule in je wastrommel en je kleding gaat al stralen. Ariel kleur en style is speciaal gemaakt voor je kleur was. Je was gaat na 1 wasbeurt weer heerlijk ruiken, en stralend eruit zien. Deze capsule lost zelfs al op op 30 °C. Ariel is heel goed in het maken van pods. Dit is namelijk niet de enige Ariel in het lijstje.


2. Color Reus Duo-Capsules waspods

Dit is de bekende krachtige Color Reus in 1 capsule. Reus heeft een vloeibare capsule ontwikkelt die ook speciaal gemaakt is voor gekleurde was. Omdat het zo’n krachtige pod is kan het elke vlek aan. Er is wel een minpunt dat de doos een beetje moeilijk opengaat. Maar zodra je het open hebt ruikt het wel gelukkig lekker schoon.


3. Ariel 3in1 Waspods Original

Dit is alweer de 2e Ariel in dit lijstje. Ook deze wascapsule maakt je kleding weer sprankelend schoon, zelfs witte was. Ik sta er zelf nog steeds van te kijken hoeveel kracht er nou eigenlijk in een capsule zit. Helaas heeft dit wel als nadeel dat het niet zo super werkt met kleine hoeveelheid was. De kans is er dan dat er kleine korreltjes van het wasmiddel achterblijven.


4. Robijn Capsules 2 in 1 Paradise Secrets waspods

Robijn heeft niet alleen de waskracht, maar ook een heerlijk paradijs geurige parfum. Het is speciaal gemaakt voor bonte en kleur was. Haal jij ook een stukje paradijs in je huis? Wij vonden het een zeer fijn product met een lekkere zoete geur.


5. Persil Power Mix caps Universal waspods wasmiddel

De nieuwe persil capsules zijn gemaakt om hardnekkige vlekken te verwijderen tot diep in de vezels. Ook ben je gegarandeerd van extra lange frisheid. Wat ook handig is, is dat de verpakking een kinderslot heeft en het is makkelijk te recyclen. Omdat ze de kracht hebben gecombineerd van vloeibare wasmiddel en poeder komt er een krachtige persil waspod uit.


Wat zijn waspods / wascapsules

Waspods zijn kleine capsules van wasmiddel die je in de trommel van je wasmachine stopt. Zodra het in aanraking komt met water lost er een plastic randje op waardoor het in contact komt met je kleding. Het plastic randje lost helemaal op in het water, dus je zult geen restjes plastic tegenkomen in je kleding of wasmachine. Zo heb je altijd dezelfde hoeveelheid wasmiddel. En het werkt gewoon super makkelijk. Ook is er minder kans op allergische reacties dan bij andere wasmiddelen. Waspods wordt overigens ook soms wascapsules genoemd.


Wassen met pods

Een wasje draaien is nooit zo makkelijk geweest. Omdat je alleen maar 1 wascapsule in je wastrommel moet stoppen. Je krijgt er zelfs geen vieze handen door! Zorg er voor dat je wastrommel wel goed vol zit voor het beste resultaat. Waspods zijn namelijk erg sterk.


Zit er wasverzachter in ariel pods

Deze vraag krijgen we de laatste tijd vaker. Maar het antwoord hierop is nee. Er zit geen wasverzachter bij de Ariel pods. Wil je nou meer weten over Ariel? Bekijk dan hier een artikel over Ariel. We hebben wel onderzoek gedaan naar de beste wasverzachter die kun je hier vinden:

Wasverzachter

Dit is de beste wasverzachter momenteel op de markt. Het is Hypoallergeen en dermatologisch getest.


Wascapsules slecht voor wasmachine

Wascapsules zijn niet slecht voor de wasmachine dit is een fabel. Veel mensen denken dit omdat de capsule gemaakt is van plastic. Dit is een speciale soort plastic met een moeilijke naam polyvinylalcohol. Dit type plastic lost heel snel op in water en er blijft niets meer van over.


Ik hoop dat ik je wat heb geleerd over de waspods en dat je een keuze hebt kunnen maken. Waspods zijn dus een trend omdat het zo gemakkelijk wassen is. Ben je nou toch ook benieuwd naar andere soorten wasmiddelen? Ik raad je dan aan om dit eens te lezen vloeibare wasmiddel vs waspoeder. Succes met een keuze maken!

Was dit artikel behulpzaam?

19 gedachten over “Beste waspods”

 1. Dag mijnheer/mevrouw, ik ben enorm blij met uw verhaal over waspods. Ik heb ze onlangs gebruikt en mijn kleding was onberispelijk schoon. Het gemak is enorm. Mijn tip aan iedereen is dan ook: probeer de waspods. En dan vooral die van Ariel. De verdiende nummer 1 plek inderdaad. Klasse!
  Mvg Herman Busselmans

  1. Hoi Roos!

   Ik heb het even nagevraagd aan Ariel. Dit was hun antwoord:
   “Het enigste twee verschillen tussen deze twee is dat de Ariel Pods All-in 1 dezelfde Pods zijn als de 3 in 1 maar dat de formule nog meer verbeterd is en dat hierdoor de 3 in 1 veranderd is naar All-in 1.”
   Hopelijk heb ik je vraag hiermee kunnen beantwoorden.

   Met vriendelijke groet,

   Jorian

  1. Jorian Jumelet

   9 kilo is precies op het randje van 2 of 1 pods. Je kunt het beste kijken of 1 waspod genoeg is. En anders kan 2 ook zeker geen kwaad.

 2. In de wereld van www zijn er talloze blogs. Maar geloof me, deze blog heeft alle perfectie die hem uniek maakt. Ik zal keer op keer terugkomen.

 3. Zitten er dierlijke producten in Ariel Pods?
  Mocht dat zo zijn, hebben jullie in de tests ook hierop gecontroleerd en Pods gevonden waar dat niet in zit?
  Met vriendelijke groet,

  Aline

  1. Jorian Jumelet

   Hoi Aline,
   Alle producten van Ariel zijn vegan. We hebben hier niet op getest in ons artikel. Maar dat is zeker een goeie reactie van je! 🙂

 4. Waarom staat er op de doos dat het in orginele verpakking bewaard moet worden? Want ik zou ze graag in een transparante pot willen bewaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven