Wasmiddel voor op reis

Waarschijnlijk ga je binnenkort op reis wat super leuk is! Maar je bent niets voor niets op onze website gekomen. Ik gok dat je op zoek bent naar een wasmiddel voor op reis šŸ™‚ Als dat klopt lees dan maar verder. Als je lang op reis gaat kun je niet voor elke dag schone kleren mee nemen. Het is een optie om elke dag nieuwe kleren te kopen en de oude weg te gooien, maar de meeste van ons zijn waarschijnlijk niet zo rijk. Daarom is het handig om een wasmiddel op reis mee te nemen. Ik heb een lijstje voor je gemaakt met de top 3 beste wasmiddel voor op reis. En vergeet de wasknijpers niet! Ik heb hieronder de goedkoopste wasknijpers voor je gevonden.


Wasknijpers

Dit is een zak met 32 wasknijpers en de goedkoopste die ik kon vinden. Ze kosten ā‚¬3.86 incl verzendkosten.


1. Hg op reis wasje

Het is natuurlijk al erg genoeg als je de was moet doen op reis, maar het is nog vervelender als het wasmiddel niet goed zijn werk doet. Gelukkig is Hg op reis wasje wel een hele goede keus voor op reis. Het past makkelijk in je koffer omdat de tube heel compact en klein is. Hg op reis wasje heeft een ingebouwde wasverzachter zodat je kleren lekker fris en zacht word. Door de enzymen is het ook goed te gebruiken als vlekkenverwijderaar. Is het makkelijk in gebruik? Ja zeker! Knijp in de tube tot je een sliert hebt van 10 cm doe dit in lauw water. Dompel je kleding onder. Na het inwerken goed uitspoelen en dan kun je het al laten drogen. Wil je het gebruiken voor in de wasmachine? Maak dan een sliert van 20 cm lang en doe dit in de trommel.


2. Hema reiswasmiddel

Deze reis tube van de Hema, is speciaal gemaakt voor als je op vakantie gaat. Het is geschikt voor zowel koud als warm water. Dat wordt dus lekker een wasje doen in een waterval šŸ˜‰ Het wasmiddel is geschikt voor alle soorten textiel. Je kunt er al 10 wasbeurten mee doen vanaf 2 euro.


3. Seepje gewoon neutraal wasmiddel voor op reis

Seepje is een echte topper als je van de natuur houd. Dankzij de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht (deze boomsoort groeit in Nepal en India) kun jij je was draaien. Hoe werkt dat dan zul je wel denken, maar dat is eigenlijk heel simpel! Bij aanraking van het water worden deze schillen een natuurlijke zeep, die al je kleding heerlijk schoon en zacht maken. De schillen zijn dus echt natuur en milieu vriendelijk. Je kunt het Seepje gebruiken voor al je was, zowel voor je witte was, zwarte was, kleurwas, wolle was en zijde was. Het is te gebruiken voor maar liefst 30 wasbeurten. Ik raad dit dus echt aan voor de natuurliefhebber.


Veel plezier met het reizen en wassen! Ben je toevallig ook benieuwd naar de beste wasmiddel van 2024 die kun je namelijk hier lezen. Voor als je weer in Nederland bent šŸ˜‰

Was dit artikel behulpzaam?

1 gedachte over “Wasmiddel voor op reis”

  1. Ik ben onlangs op reis geweest (onder andere in India, MongoliĆ«, Nepal, China, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, MaleisiĆ«, IndonesiĆ«, Singapore en Myanmar) en daar zijn niet altijd goede wasmachines beschikbaar om je was te doen. Ik vond het dan ook een uitkomst om die van Seepje te gebruiken.. wauw echt super om zo snel en milieuvriendelijk al mijn kleding schoon te hebben!! Ik had niet veel meegenomen hoor, alleen maar een broek, ondergoed en shirts, maar toch. Seepje is echt goed en ook nog voor het milieu. Zo’n hippie als ik kan niet anders dan daar fan van zijn!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven