Beste afwasmiddel van 2024

Veel mensen hebben een afwasmachine, maar er zijn ook mensen die hun afwas met de hand doen. Dit is veel milieubewuster. Maar dan moet je wel weten welke afwasmiddel je nodig hebt. De grootste aanbieder van afwasmiddel is natuurlijk Dreft. Dit is zacht voor je handen, waardoor je geen handschoenen hoeft te dragen. En je kan er ook je handen mee wassen, zo lang je geen gevoelige of kapotte huid hebt. Maar om de keuze wat groter te maken dan alleen Dreft, heb ik nog 2 andere merken toegevoegd aan de lijst beneden. Dus ben je benieuwd naar het beste afwasmiddel van 2024? Lees dan snel door.


1. Dreft Original Afwasmiddel

De originele afwasmiddel van Dreft verwijdert vetresten volledig van jouw afwas. De formule pakt vet onmiddellijk aan en geeft daarna een mooie glans. Elke druppel van dit middel houdt langdurig zeepsop in het water. Ook heb je geen handschoenen nodig tijdens het afwassen, want het is zacht voor je huid. Daar naast ruikt het ook nog eens geweldig. De geur van het originele afwasmiddel is fris en vertrouwd. Elke druppel geeft je afwas de reinigende kracht die hij nodig heeft. Dreft Original is de nummer één onder afwasmiddelen. Deze versie is er ook in citroen vorm.

En hoe zit het dan met Dreft kijkend naar corona? Je handen 20 seconden lang wassen wordt aanbevolen als goede manier om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dus als je geen zeep hebt, kun je Dreft afwasmiddel gebruiken. Maar dit wordt niet aangeraden als je een gevoelige of kapotte huid hebt, want het is en blijft afwasmiddel.


2. Dreft Clean & Care – Rose & Satin

Dit afwasmiddel van Dreft zorgt voor onweerstaanbare frisheid rondom je gootsteen tijdens het afwassen. Je krijgt langdurig zeepsop van elke druppel en het heeft een fantastische fruitige en bloemige geur. Omdat het zacht is voor je huid, heb je geen rubberen handschoenen nodig. Krijg een schitterend schone vaat door de krachtige aanpak van dit middel op de vetresten. Ook deze kun je natuurlijk weer gebruiken in plaats van zeep, voor het wassen van je handen. Maar ook alleen als je geen gevoelige of kapotte huid hebt.


3. Dreft Naturals Bergamot & Ginger

Vetresten worden volledig verwijderd door de Dreft Naturals. Eigenlijk werkt hij hetzelfde als de vorige twee afwasmiddelen van Dreft, maar deze fles kun je recyclen. Hij biedt je de originele reinigingskracht van Dreft voor je vaat en een 100% natuurlijke geur van bergamot afkomstig uit Italië. Ook is de formule van dit middel goedgekeurd door de Skin Health Alliance. Het afwasmiddel maakt goed schoon, ontvet goed en ruikt lekker. Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken voor een goed resultaat, en zo gaat de fles ook nog eens langer mee.


4. At Home Clean Ultra Lemon

Deze At Home Clean Ultra is krachtig tegen het vet op je afwas. Ook is het mild voor je handen, dus je hoeft geen gebruik te maken van handschoenen tijdens het afwassen. Zo krijg je weer schonen glazen, borden en bestek! Sommigen vinden dit zelfs betere afwasmiddel dan bekende afwasmiddel! Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken voor een glans en schoon servies.


5. Tricel Afwasmiddel

Een sterk middel met een frisse citroengeur? Dat is afwasmiddel van Tricel! Hij is zuinig in gebruik, want een kleine hoeveelheid zorgt al voor een stralend schone afwas! Het is de budget oplossing voor handwas en beschikbaar in 500ml en 5L. Deze zeer geconcentreerde afwasmiddel is voordelig in gebruik en is een krachtige ontvetter.


Bekijk ook: de beste vaatwastabletten van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven