Welk wasmiddel voor handdoeken?

Ben je op zoek naar de beste wasmiddel voor handdoeken? Dan zit je hier goed! In dit artikel zal ik je een top 5 geven van de beste wasmiddel voor handdoeken. Ook zal ik een paar extra tips geven zodat je zeker weet dat alles goed gaat. Veel lees plezeir en vooral veel succes met het wassen van handdoeken!


Beste wasmiddel voor handdoeken: Dit is onze top 5

Na wat research gedaan te hebben kunnen we nu eindelijk een top 5 maken met de beste wasmiddelen voor handdoeken. Velen van jullie hebben hier op gewacht. Maar eindelijk is die er!

Dit zijn de 5 beste wasmiddelen voor handdoeken van 2024:


1. Neutral Wasmiddel Voor Handdoeken

Neutral is de ideale wasmiddel voor jouw handdoeken. Het is een zacht wasmiddel die geen schade veroorzaakt aan je handdoeken. Het zorgt ervoor dat je handdoeken weer lekker schoon worden en ruiken. Dat is natuurlijk wat je zoekt als je de was doet! In het linkje hieronder heb ik een pakket gevonden met 3 verschillende soorten Neutral. Het maakt niet uit of je zwarte, witte of gekleurde handdoeken hebt. Dit is het ideale pakket. Ook is het natuurlijk mogelijk om deze apart te kopen :p


2. Ariel Kleur & Stijl 

Wij zijn dol op Ariel! Daarom kan Ariel kleur & style ook niet missen in dit lijstje van de beste wasmiddel voor handdoeken. Ariel heeft een van de beste vlekverwijderaars. Dat is natuurlijk ook erg handig als je je handdoeken wast.


3. Robijn Black Velvet Wasmiddel Voor Handdoeken

Ben je op zoek naar een wasmiddel voor zwarte handdoeken? Dan is Robijn black velvet jouw wasmiddel. Zeker als je net als ik van zwarte handdoeken houd 😉


4. Ecover Vloeibaar Wasmiddel Universeel

Ben jij ook een beetje milieu bewust als je de was doet? Dan is ecover waarschijnlijk de beste wasmiddel voor handdoeken voor jou. Ook dit is een zacht wasmiddel die geen schade zal veroorzaken aan je handdoeken.


5. Fleuril Renew & Repair

Bij een wasmiddel voor handdoeken is een elastisch wasmiddel erg fijn om te hebben, ook verstevigt dit wasmiddel de vezels van je handdoek. Fleuril is gemaakt voor gekleurde was.


Nu je weet wat de beste wasmiddelen zijn voor handdoeken van 2024. Zal ik je wat tips geven over hoe je het beste handdoeken kunt wassen.

  • Gebruik geen wasverzachters voor het wassen van handdoeken
  • Strijk nooit je handdoeken
  • Doe je handdoeken in de droger zodat ze lekker zacht worden
  • Was je handdoeken apart van kleding
  • Lees het label

Op hoeveel graden was je handdoeken?

Handdoeken kun je het beste op 60 graden wassen. Dit dood alle vieze bacteriën.

Hoeveel wasmiddel heb ik nodig voor het wassen van handdoeken?

Voor 7 kg was heb je 45 ml waspoeder nodig. Als je met vloeibaar wasmiddel wast dan is 50 ml genoeg

Kan ik wasverzachter gebruiken voor het wassen van handdoeken?

Nee, het absorberend vermogen van je handdoeken worden hier minderen door

Welk wasprogramma moet ik gebruiken om handdoeken te wassen?

Om handdoeken te wassen kun je het beste de katoenwasprogramma gebruiken. Handdoeken hebben vaak een langere wastijd nodig.

Welk wasmiddel voor handdoeken moet ik gebruiken?

Wij vinden Neutral de beste wasmiddel voor handdoeken. Het is een wasmiddel die je handdoeken lekker zacht maakt. Het staat daarom ook op nummer 1 van onze top 5.


Benieuwd naar onze beste wasmiddelen van 2024? Bekijk dan snel hier onze top 8 beste wasmiddelen!

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven