Hoeveel pods gebruiken per wasbeurt?

Hoeveel waspods of wascapsules moet je nu gebruiken per wasbeurt? Dat is een vraag die mij vaak wordt gesteld. Daarom heb ik besloten om hier een kort artikel van te maken. Zodat dit eens en voor altijd duidelijk is. Het zal een kort artikel worden, want de oplossing is erg simpel. Mocht je er nu toch niet uit komen dan help ik je graag in de reacties verder. Ben je nog op zoek naar de beste waspods van 2024? Vergeet dan zeker niet even in onze top 5 beste waspods te kijken! Nu gaan we voor eens en altijd die vraag beantwoorden. Hoeveel pods moeten er in de wasmachine?:


Hoeveel pods per was?

We zullen dan nu die vraag beantwoorden. Want het is helemaal niet zo moeilijk! Voor een normale wasbeurt (een +/- lading van 7 kg) is 1 pod voldoende. Heb je een grotere wasmachine (10+ kg)? Dan kun je het beste 2 wascapsules gebruiken. Dit geldt natuurlijk wel voor een volle wasmachine. Stel je hebt een wasmachine van 10 kg, maar hij is maar half vol, dan hoef je er natuurlijk maar 1 waspod in de wasmachine te doen.

  • +/- 7 kg = 1 pod
  • 10+ kg = 2 pods

Hoeveel ariel pods moet ik gebruiken?

Ik weet dat een hoop van jullie je was doen met Ariel pods. Daarom benoem ik hun nog even apart. Maar het antwoord blijft hetzelfde. Normale was (+/- 7 kg) 1 pod, grote was (10+ kg) 2 pods.


Ik hoop dat deze vragen nu eens en voor altijd opgelost zijn. Nu kun je zonder zorgen de was doen. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag in de reacties hieronder! šŸ˜€

Was dit artikel behulpzaam?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven